Din

2009

Infiintat in vara lui 2009, restaurantul "Cucina di casa" va ofera o bucatarie traditionala italiana, combinand ingrediente de cea mai buna calitate cu atmosfera calda si relaxanta a localului.

Cu siguranta veti ramane placut surprinsi de prezentarea imbietoare si savoarea veritabila a specialitatilor noastre, create cu pasiune de catre bucatarii nostri si specifice unui restaurant de prima clasa.

Situat in zona cartierului Vacaresti, cu o terasa cocheta deschisa pe timpul verii, localul va sta la dispozitie cu un meniu cat mai complet si un serviciu ireprosabil, acompaniate de fiecare data de o garantia unei muzici placute si a unei ambiante prietenesti, degajate.

Fie ca este vorba de o intalnire de afaceri, o cina romantica sau savuroasele clipe petrecute alaturi de cei mai buni prieteni sau familie, echipa "Cucina di casa" va intampina mereu cu aceeasi atmosfera de buna dispozitie, cu care si-a cucerit clientii fideli.
Va invitam sa ne pasiti pragul si sa deveniti prieteni ai restaurantului "Cucina di casa"!

Standardele

Cucina di Casa

A manca diferit este unul dintre principalele motive pentru care un client impinge usa unui restaurant.

1. Exigenta
In spatele masinilor de gatit, ca si in sala de restaurant, rigoarea, calificarea si calitatea sunt cele care se impun.
2. Esenta produsului
Cucina di Casa cunoaste si intelege sa indeplineasca cerintele de calitate ale consumatorului pentru produsul comandat. Prospetimea, valoarea estetica si caracteristicile nutritive sunt elemente esentiale ce se regasesc in produsul servit
3. Un restaurant imaculat.
Păstrează imaculat restaurantul este legea care guverneaza peste toti angajatii Cucina di Casa
4. Modul de servire, promtitudinea si discretia
Modul de servire, promtitudinea si discretia chelnerilor reprezinta un aspect esential in ceea ce reprezinta servirea clientilor

Cucina di casa

Galerie foto